Forum Decoupage.art.pl :: Zobacz temat - Podręczniki, poradniki do decoupage'u i nietylko
Forum Forum Decoupage.art.pl Strona Główna Forum Decoupage.art.pl
Forum decoupage

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Podręczniki, poradniki do decoupage'u i nietylko

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum Decoupage.art.pl Strona Główna -> Luźne tematy nie związane z rękodziełem
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
joanna_kaw

PostWysłany: Czw Sty 28, 2010 2:02 pm    Temat postu: Podręczniki, poradniki do decoupage'u i nietylko Odpowiedz z cytatem

Wiem, że niby wszystko można znaleźć w internecie, ale dla osób, którzy jednak wolą książki i nietylko dla nich chciałabym Wam powiedzieć, że istnieje wydawnictwo, które wydaje takie poradniki do różnych technik plastycznych, w tym do decoupage'u po polsku i są one naprawdę fajne. Nadają się i dla osób początkujących jak i dla bardziej zaawansowanych. Przedstawiaja one różne techniki i podają ciekawe pomysły.
Oprócz decouopage'u są też fajne stroiki i pisanki wielkanocne jak też książki o postarzaniu przedmiotów, samodzielnym robieniu biżuterii i wiele wiele innych.
To wydawnictwo nazywa się RM, a to jest jego strona:
http://www.rm.com.pl

Możecie tam znaleźć nietylko główne informacje o książce i ich krótkie opisy, ale takżę obejrzeć ich fragmenty w plikach PDF i zdecydować czy chcecie mieć taką ksiązkę.

Polecam bo naprawdę warto!

Książki te możecie dostać w wielu księgarniach, w tym np. w empiku a także kupić w sklepie internetowym.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum Decoupage.art.pl Strona Główna -> Luźne tematy nie związane z rękodziełem Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: